Хто виробляє гель-лаки Divia?

Цей бренд з'явився на ринку України досить нещодавно. Але вже багато майстрів манікюру перейшли на нього у своїй роботі. Вони аргументують це високою якістю матеріалу:

  • Гель-лаки Divia мають всі необхідні сертифікати. Це перевірені та безпечні продукти для манікюру.
  • Вони дуже зручні у використанні. Піддатлива текстура легко наноситься на поверхню нігтя. Контури формуються охайні, немає підтікання на кутикулу.
  • Щільний вміст барвника дозволяє навіть в один шар отримати насичений колір. До того ж гель-лаки Divia наносяться дуже рівномірно.
  • Під час сушіння під ультрафіолетом пальчики не відчувають печіння. Полімеризація не призводить до деформації поверхні, що є частою проблемою дешевих матеріалів. Ніготь виходити гладеньким з красивим глянцевим блиском.
  • Носяться гель-лаки Divia також напрочуд довго і без проблем. Вони не відшаровуються, не сколються. Відчуття на нігтику також не обтяжливі.

  

А ще виробник пропонує величезну палітру різних кольорів та ефектів https://richhills.com.ua/gel-laki-divia. Поряд з насиченими емалями та колекціями для френча ви знайдете "котяче око", шиммери, блискітки.

А найцікавіше, що гель-лаки Divia виробляються українським брендом

Більша частина технологічних потужностей знаходиться в Україні. Тому ціни на гель-лаки Divia залишаються приємними. Ознайомитися з усією колекцією виробника можна на сайті власника торгової марки. За сумісництвом це інтернет-магазин, де ви можете придбати все необхідне і в роздріб, і великою партією. Професійним майстрам манікюру надаються спеціальні знижки.